In data de 2 martie 2019, ora 11.00, Sala Mare, aproximativ 80 de copii din sistemul de protectie al D.G.A.S.P.C. S. 4, au participat la spectacolul “Ghiocei multicolori”, organizat de cercurile de muzica si dans ale Palatului National al Copiilor.

         In data de 2 martie 2019, Asociatia Lindenfeld - programul educational Ajungem Mari, a organizat o actiune pentru 6 copii din cadrul Centrului de Primire in Regim de Urgenta, la filmul “Asterix si Obelix” in mall Sun Plaza. In timpul vizionarii filmului copii au servit nachos si racoritoare.

          In data de 3 martie 2019, Asociatia Lindenfeld - programul educational Ajungem Mari, a organizat o actiune pentru 15 copii din cadrul Centrului de Plasament Robin Hood, la Escape Room.

            Copii s-au bucurat de jocurile interactive, intr-o lume a aventurilor, cu povesti captivante. Intr-o casa misterioasa acestia au fost impartiti in 2 echipe, una de spioni si cealalta de detectivi pentru a rezolva misiunea.



 



           Copiii din cadrul Centrului de Coordonare, Consiliere, Evaluare și Suport „Sf. Spiridon”- apartamentul de tip familial „Ram de Măslin”,în perioada 15 - 17 februarie 2019, au fost invitați de către Asociația T.I.B.E.R.I.U.S. în tabara Escapadă la munte, organizată în stațiunea montană Bușteni, Județul Prahova, Vila Foișor Bușteni. Asociația a asigurat copiilor transportul, cazarea și mâncarea. Aceștia au beneficiat trei zile de distracție pe pârtia din Bușteni unde le-au fost asigurate echipamentele cu clăpari și schiuri pentru a participa la primele lectii de schi.                         Totodata, distractia a continuat cu jocuri interactive, ateliere multiculturale, jocuri specifice sozonului si plimbari cu telecabina. In cele trei zile petrecute in tabara copii s-au bucurat de zapada si de aerul curat de munte.

               Dorim sa multumim Asociatiei T.I.B.E.R.I.U.S., voluntarilor cat si sponsorilor, pentru implicare si suport, facand posibila realizarea acestei tabere.


 




                             ,,Mărțișoare, mărțișoare să le pregătim, și mămicilor, dar și fetelor să le oferim!”
       Acum când întreaga natură încearcă să revină la viață, copiii Centrului de Zi ”Casa Speranței” au pregătit minunate mărțișoare care să vă aducă speranța unei primăveri plină de lumină și culoare. Mici simboluri ale primăverii, pictate cu multă bucurie și prinse într-un șnur alb-roșu, acestea așteaptă cu nerăbdare să fie oferite persoanelor dragi.
       Vă prezentăm o parte din creațiile lor, încercând astfel să vă aducem primăvara mai aproape printr-un suflet de copil!