NOU!!!      Instituția noastră a lansat o serie de servicii online


   Instituția noastră, pentru a diversifica modalitățile de comunicare cu publicul, dar și pentru a preveni răspândirea noului corona virus SARS-CoV-2, introduce o serie de facilități online, după cum urmează:

  • External link opens in new tab or windowGHIȘEUL ONLINE
    • Depunerea cererilor/solicitărilor online prin intermediul unei platforme dedicate, cu posibilitatea descărcării formularelor necesare;
    • Programări în audiență online, prin intermediul aceleiași platforme;
  • Plata cu cardul la casieria instituției și în toate CSM-urile (creșele instituției), pentru achitarea indemnizației de hrană și/sau a oricăror debite pe care le înregistrați la instituția noastră;
  • Tichete sociale electronice.


 

 

Comunicat  privind acordarea de material lemnos în perioada sezonului rece 2021-2022


    Începând cu data de 21.10.2021, Sectorul 4 al Municipiului București, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului cu sprijinul Totul Verde SA, a început distribuirea de material lemnos către persoanele/familiile cu venituri mici de pe raza teritorială a acestuia.           

     Acordarea ajutorului constând în material lemnos se face în baza  H.C.L. Nr. 77/2008 și se adresează  persoanelor/familiilor cu venituri mici, care nu pot susține financiar cheltuielile legate de achiziționarea combustibililor necesari încălzirii locuinței în perioada de iarnă.

     Ajutorul se acordă în baza cererii și a anchetei sociale efectuată de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4. Materialul lemnos provine exclusiv din toaletările efectuate conform avizelor emise de Primăria Municipiului București.

      Pentru informații privind modalitatea de depunere/transmitere a cererilor, apelați nr. de telefon: 0372.900.789

 

 

 

 

 

 

Alo-Arca!

 

   Servicii telefonice și online de consiliere și suport psihologic și social pentru persoanele aflate în izolare, autoizolare sau carantină

 

    Având în vedere perioada actuală de dificultate, caracterizată și de specificul emoțiilor prin care trec persoanele plasate fie voluntar, fie nevoluntar, în carantină, izolare sau autoizolare, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4, prin Serviciul de Asistență și Suport pentru Persoane Adulte cu Dizabilități „Arca”, pune la dispoziție resursa umană de psihologi și asistenți sociali pentru a oferi suport emoțional și consiliere psihologică și socială celor care simt că au nevoie de ajutor.

    Persoanele aflate în carantină, izolare sau autoizolare cu domiciliul în sectorul 4,  ne pot suna pentru a discuta cu un specialist despre lucrurile care le preocupă.

 

    Pentru consilierea online, ne puteți scrie și pe adresa de e-mail External link opens in new tab or windowalo-arca@dgaspc4.ro, iar unul dintre specialișii noștri vă va răspunde în cel mai scurt timp.

 

Interval orar

L-J – 08.30-16.00

V – 08.30-13.30

 

Teamă, tristețe, frustrare, anxietate? Trecem împreună prin toate!