Global Network SRL donează D.G.A.S.P.C. Sector 4 obiecte de mic mobilier, prin campania Hope Friday

     Prin intermediul Campaniei Hope Friday, iniţiată şi dezvoltată de Global Network, Direcţia Generală de Asistentă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4 a beneficiat de o donaţie substanţială constând în mic mobilier (scaune şi meşe) precum şi perne şi pilote.

    În noiembrie 2015 Global Network SRL a avut viziunea altruistă de a face bine comunităţii, angrenându-se într-o campanie specială. Firmă s-a mobilizat în direcţia realizării de fapte bune şi a reuşit să atragă din ce în ce mai mulţi adepţi- firme şi consumatori care să adere la această misiune.

    Managerul Global Network, George Dobritoiu subliniază că Hope Friday a apărut că o replică firească la zilele de Vineri marcate de tragedii. Campania îşi propune să insufle speranţa societăţii şi să ajute concret organizaţii, instituţiile şi asociaţiile care au nevoie de susţinere. Anual sumele colectate din vânzări sunt donate acestor organisme.

    Hope Friday poartă de asemenea o puternică misiune de informare şi determinare a companiilor din România de a alege să direcţioneze responsabil 20% din impozitul pe profit (conform reglementărilor legii, în limită a 0.5% din cifră de afaceri). Potrivit Legii Sponsorizărilor 32/1994, firmele pot selectă anumite organizaţii şi instituţii că şi destinatari ai acestor donaţii. Obiectul redistribuirilor nu trebuie să fie neapărat reprezentat de bani, ci şi de produse sau servicii.

    Firmele care doresc să se alăture acestei campanii a speranţei şi să redistribuie 20% din impozitul pe profit sunt invitate să-şi spună povestea pe site-ul External link opens in new tab or windowwww.HopeFriday.ro. Vinerea Speranţei reprezintă un eveniment caritabil care se desfăşoară o data pe an şi este ziua în care magazinele, alături de cumpărători conlucrează pentru un scop nobil. #HopeFriday îşi propune să schimbe mentalităţi colective, la nivel personal şi la nivel organizaţional.

    La rândul lor persoanele fizice pot contribui activ prin achiziţionarea de bunuri de pe site-urile External link opens in new tab or windowwww.ergos.ro şi External link opens in new tab or windowwww.drimus.ro, cele două platforme pe care îşi desfăşoară în prezent Global Network activitatea. Din aceste magazine online puteţi comandă scaune, meşe, saltele şi somiere, mobilier pentru copii, pături şi alte obiecte pentru casă şi grădină. Ergos.ro este specializat pe distribuţia de scaune de birou, de bar, de jocuri, bucătărie şi scaune pliante.

    Direcţia Generală de Asistentă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4 este recunoscătoare pentru beneficiile din donaţiile sub formă de bunuri, redirecţionate de către SC Global Network SRL şi îşi exprimă speranţa într-un viitor succes al acestui program anual caritabil.